Menu
Image with images showing advantages of out system Со помош на сензори за движење дознајте дека вашето мало дете се движи низ домот
Image with images showing advantages of out system Со еден допир на вашиот телефон исклучете ја заборавената пегла
Image with images showing advantages of out system Вклучете ја греалката или бојлерот додека сте на пат кон дома
Image with images showing advantages of out system Спречете поплава. Вентилот за вода автоматски се затвора ако сензорот детектира протекување на вода

Запознајте се со нашата мобилна апликација!

IP Home & Office апликацијата овозможува брза и непречена контрола и мониторинг на вашиот дом или канцеларија. Апликацијата се поврзува со PowerBox производите и е достапна за бесплатно превземање на Android и iPhone.

Кориснички профили

Регистрирајте кориснички профил и внесете лични нагодувања. Можност за групирање на кориснички профили во семејства.

person
Историја

Имајте увид кој корисник и кога управувал со паметниот дом како и кога се случиле промени на сензорските состојби.

history
Известувања

Добијте алармни известување при активирање на сензорите за провала, чад, поплава и друго.

alarm
brightness_auto
Паметна автоматизација

Креирајте автоматизации со еден или повеќе услови: време, температура, сензори

local_movies
Сцени

Креирајте сцени за лесно управување со домот: „на пат“, „дома“, „романтична сцена“ и слично

screen_lock_rotation
Контрола

Контролирајте го секој уред поединечно во зависност од вашите желби и потреби.

Креирајте автоматизации со еден или повеќе услови.

Регистрирајте кориснички профил и внесете лични нагодувања. Можност за групирање на кориснички профили во семејства.

local_movies Сцени

Креирајте сцени за лесно управување со домот: „на пат“, „дома“, „романтична сцена“ и слично

Имајте увид кој корисник и кога управувал со паметниот дом како и кога се случиле промени на сензорските состојби.

screen_lock_rotation Контрола

Контролирајте го секој уред поединечно во зависност од вашите желби и потреби.

Добијте алармни известување при активирање на сензорите за провала, чад, поплава и друго.

Зголемена безбедност во вашиот дом или канцеларија.

Од целокупниот број на интервенции на институциите, за првата половина од 2019 година, само бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје интервенирала на 1225 случаи.

Пожари
38%
Кражби
47%
Поплави
12%
Останато
3%

Спречете имотни непогоди и намалете ги ризиците од штети

Спречете кражба со помош на камерите и сензорите за движење, врата и прозори

Спречете поплава со помош на детектори за вода и паметен вентил за водоводни цевки

Спречете протекување на гас со помош на детектор за гас и паметен вентил за гасоводните цевки

Спречете пожар со помош на детектори на чад, навремено алармирање како и исклучување на електричната инсталција со цел спречување на поголема штета

За IP Home and Office

IP Home & Office е компанија специјализирана за развој на паметни решенија со примена на технологијата Internet of Things. Единствени на пазарот нудиме можност за адаптација на постоечките уреди кон IoT платформата со што истите се стекнуваат со интелигентна функционалност и се поврзуваат на интернет. Оттука и доаѓа името на нашата компанија IP Home & Office.

  • beenhere
    Брзо & сигурно
  • comment
    24 часовна поддршка
  • security
    Зголемена безбедност
Image with images showing advantages of out system Спречете провала. Сензорот на врата испраќа известувања при секое отварање на вратата
Image with images showing advantages of out system Тргнавте на одмор, а заборавивте да го исклучите светлото во ходникот, со еден клик тој проблем е решен
Image with images showing advantages of out system Отворете ја влезната врата на вашата зграда или рампа на паркинг од вашиот мобилен
Image with images showing advantages of out system Исклучете ги штекерите кои се на дофат на мали деца и заштитете ги од струен удар

Контактирајте нѐ

info@iphome.biz

+389 (0) 2 2463 583

+389 70 391 468

Симеон Кавракиров 20/9

1000 Скопје, Македонија

Следете нѐ на социјалните мрежи

Пратете ни порака

There was some unexpected error while sending your message! Please try again.